Penulis

Qayyum

Muhammad Qayyum Halele kini merupakan pelajar Master Sains di Jabatan Kejuruteraan Kimia dan Alam Sekitar, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia, dibawah penyeliaan Prof Madya Dr Wan Azlina. Penulis juga mengajar subjek Sains dan Kimia di Pusat Tuisyen Faiza Jaya, Bandar Tun Hussein Onn.

Sebagai graduan program sarjana muda Kejuruteraan Kimia Universiti Teknologi Malaysia, misi beliau adalah untuk menyumbang dengan aktif terhadap pendidikan dan penerangan tentang kepentingan sains dan alam sekitar sebagai satu tuntutan dalam beragama.

Teruskan berhubung melalui:
 M. Qayyum Halele LinkedIn Profile  

 

 

Advertisements

14 thoughts on “Penulis

  1. Salam ziarah….

    jika saudara mahu tahu tntang mereka,saya ada srba sedikit maklumat tentang mereka.saudara boleh emailkan pda saya.nnti saya akan emailkan pada saudara.
    Bersama-sama kita mencari kebenaran…..

  2. Salam alaik. sebenarnya saya ada sedikit masalah berkenaan ajaran sesat GPK. mohon nasihat dari saudara. ada ahli keluarga saya yg dah terlibat tanpa pengetahuan kami ahli keluarga. kami sudah buntu untuk kerana dia terlalu taksub dengan ajaran tersebut. namun kami risau untuk membuat laporan ke jabatan agama kerana ajaran dibuat di rumahnya dan isterinya pula kakitangan kerajaan. bimbang isterinya dibuang kerja. kami tahu isterinya juga tidak bersetuju dgn ajaran ini namun dia tidak mampu utk meluahkan. walaubagaimanapun isterinya telah membantu kami dengan memberikan kami salinan modul mereka. maka sy ingin meminta jasa baik saudara qayyum utk memberikan alamat e-mel sekiranya tidak keberatan. mungkin saudara boleh membaca dan membantu membuat ulasan balas kepada ajaran mereka. sekian. terima kasih…

  3. jika saudara mahu tahu tntang mereka,saya ada srba sedikit maklumat tentang mereka.saudara boleh emailkan pda saya.nnti saya akan emailkan pada saudara.Bersama-sama kita mencari kebenaran…..
    +1

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s